Sweetdeal støtter Red Barnets velgørende arbejde for udsatte børn og unge

Sweetdeal støtter Red Barnet

Sweetdeal støtter Red Barnets velgørende arbejde for udsatte børn og unge

Sweetdeal lever af at forhandle spændende oplevelser - hvad enten det er en tur på resturant, et weekendophold eller en sjov bowlingaften med familien. Desværre er der rigtig mange børn, ikke bare i udlandet, men også i Danmark, for  hvem den salgs oplevelser er langt uden for rækkevidde. Det vil Sweetdeal gerne være med til at ændre på. 

I foråret 2021 indgik Sweetdeal derfor et ambitiøst samarbejde med velgørenhedsorganisationen Red Barnet om at give udsatte børn gode oplevelser som afbræk i en hård hverdag. Sweetdeal er dagligt i dialog med over en halv million danskere og samarbejder med over 1.000 virksomheder om at markedsføre gode tilbud – blandt andet på spændende familieoplevelser. Sweetdeal tror derfor oprigtigt, at de kan gøre en forskel for udsatte børn både i form af øget opmærksomhed mod Red Barnets vigtige velgørende arbejde og ved at samle et stort økonomisk bidrag. Sweetdeal donerer selv et beløb for hver ordre, der bliver lagt på hjemmesiden, men med yderligere hjælp fra kunder og samarbejdspartnere forventer Sweetdeal at kunne maksimere antallet af donationer til Red Barnet og har derfor sat det ambitiøse mål at donere et flot 6-cifret beløb. 

Hvordan kan man hjælpe Sweetdeal med at støtte Red Barnet?

Sweetdeals samarbejde med Red Barnet blev skudt i gang i foråret 2021 i forbindelse med Mors dag og løber foreløbig frem til 31. marts 2022. Som del af samarbejdet har Sweetdeal planlagt en række spændende initiativer, der skal støtte velgørenhedsarbejdet. Disse indebærer især at dele Red Barnets velgørende aktiviteter med Sweetdeals store kundebase samt partnere og derved øge opmærksomhed og opfordre til at støtte med donationer eller andre aktiviteter. Herunder er et par konkrete eksempler på, hvordan man kan hjælpe Sweetdeal med at støtte Red Barnets velgørende arbejde.

  • Tilmeld dig som indsamler ved Red Barnets landsindsamling
  • Start din egen indsamling
  • Køb en oplevelser og donér et beløb

Bliv indsamler

Sweetdeal går med og samler ind ved Red Barnets landsindsamling søndag den 5. september. Har du ikke mulighed for at støtte med en donation, gør du mindst lige så stor en forskel, ved at tilmelde dig som indsamler. Alliér dig gerne med en god gå-makker og meld jer på en rute ved at klikke her

Start din egen indsamling

Har du ikke mulighed for at gå med som indsamler på dagen for landsindsamlingen, kan du sagtens samle ind hjemme fra sofaen. Opret din egen online indsamling ved at klikke her og del den med dit netværk. Jo mere I kan samle ind, jo bedre oplevelser kan I give til flere børn og unge

Støt med en donation

Sweetdeals samarbejde med Red Barnet finder ikke kun sted ved landsindsamlingen. Uanset tidspunkt på året eller dagen kan du på Sweetdeals hjemmeside købe en god oplevelse til dig selv eller en, du holder af, og under købsprocessen donere et valgfrit beløb til Red Barnet. Når du går til kassen, vil du i højre side se en grå boks med Red Barnets logo, hvor du kan tilføje donationen til dit køb. Sweetdeal donerer desuden selv et beløb til Red Barnet for hver ordre, der bliver lagt på hjemmesiden.  

Tak for støtten

10% af danske børn kommer aldrig på ferie. I 2020 kunne Red Barnet sende 1.200 børn og deres forældre på sommerlejr og skabe rammerne for en god ferieoplevelse. Med din hjælp kan vi sammen sørge for at endnu flere børn og unge får gode oplevelser for livet, som de altid kan tænke tilbage på og mindes med glæde.