Slotsophold Sjælland

Slotsophold på Sjælland

Ligesom det gør sig gældende for de mange slotte i Jylland, så findes der også et godt udvalg til slotsophold på Sjælland. Udbuddet er ikke helt så stort, men det er naturligt med så stor en geografisk forskel. Dog er der stadig flere slotte, der er værd at nævne, når der tales om muligheden for et utrolig hyggeligt ophold væk fra den travle hverdag. Dette er den perfekte mulighed for at overraske en eller flere, som du holder af. Det giver den perfekte mulighed for afslapning i fantastiske omgivelser, så du kan slippe bekymringer og blot nyde nutiden.

Udover blot det afslappende ophold i rolige og idylliske omgivelser, så kan du også et væld af forskellige tilbud ved diverse slotsophold. Nogle af de typiske tilbud du kan finde spænder sig fra det aktive til det mere afslappende. Mere konkret vil du kunne tilbud på blandt andet golf, tennis, ridning, fiskeri og meget mere afhængigt af slottet, du tager til. Ligeledes har mange af slottene på Sjælland også flere typer af spatilbud, der tæller alt fra behandlinger til afslappende pools. Rammerne for det perfekte ophold til dig og din partner kan næsten ikke findes bedre, så det er lige før, at vi kan garanterer det perfekte ophold.

Denne guide vil selvfølgelig også nævne nogle af de slotsophold på Sjælland, der er særligt gode og unikke, som kan give dig den ro, som du har brug for. Dette er en kombination af selve opholdet og de tilbud, der også kan findes på de enkelte slotte. En af de klare favoritter er Kokkedal slot, hvor de mange smukke hektar danner rammer for flere udendørs aktiviteter, som du kan afslutte med en tur i spaen, når du har fået brugt lidt energi. Et andet slot der også byder på aktive tilbud er Sauntehus Slotshotel, hvor du har mulighed for tennis og golf blandt mange andre aktiviteter. Andre nævneværdige slotte er Sophienborg, Dragsholm, Skjoldenæsjolm og Sonnerupgaard gods. Fællenævneren for disse er de smukke omgivelser, som du kan nyde godt af, når du tager turen dertil.

Det gode ved at finde disse ophold på Sweetdeal er, at du kan være sikker på, at der altid vil være klækkelige rabatter at finde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan vide dig sikker på, at du aldrig går glip af de gode tilbud fremadrettet. Nedenfor har vi også indsat nogle gode ideer til ophold, der kan give dig lidt fred og ro fra den travle hverdag.