Slotsophold Fyn

Slotsophold på Fyn

Fuldstændig som det er tilfældet med resten af Danmark, så kan du også finde nogle fuldstændig formidable slotsophold på Fyn. Fællesnævneren for alle slotsopholdene er, at der findes helt unikke placeringer, der giver en helt særlig og smuk udsigt over naturen. Lige gyldigt hvilken årstid du har brug for et ophold væk fra hverdagen, så kan du være sikker på, at omgivelserne stadig er idylliske. Hver årstid har sin egen charme, der giver noget godt at vågne op til, når du overnatter på diverse slotte på Fyn. Der er altså lagt i kakkelovnen til, at du altid vil kunne få et fuldstændig fantastisk ophold.

Du kan til enhver tid bruge en deal eller tilbud til et slotsophold på Fyn som en romantisk overraskelse, der kan bringe dig og din partner tættere på hinanden. På samme måde kan du også bruge det som gaver til andre par, hvis du synes, at der er nogle som fortjener en romantisk tur væk hjemmefra. Udover den smukke natur er de fynske slotte også kendt for deres smukke riddersale, der giver et indblik i historien for det specifikke slot, du besøger. Du har derfor også rig mulighed for, at tage hjem med større historisk viden, end da du ankom.

Af nævneværdige slotte på Fyn, er der tre, som vi ønsker at fremhæve. Det første slot er Broholm, som giver dig muligheden for en rejse 700 år tilbage i danmarkshistorien, når du kan opleve oldtidssamlingen i museumstilbygningen. Dette er det perfekte match for dig, der søger romantiske og idylliske omgivelser. Dernæst findes Hindsgavl slot, som udover smukke, luksuriøse og historiske omgivelser også er kendt for sin restaurant, Den Hvide Dame. Her tilbydes også et mere aktivt ophold, når du har mulighed for et væld af smukke vandreture. Det tredje fantastiske slot er Hvedholm slot, der ligger lige ud til Faaborg fjord. Dermed giver slottet en fantastisk udsigt udover det Sydfynske øhav, som du sent vil glemme. Derudover har slottet vingårde i Rumænien, men derudover også vine fra nogle af de bedste områder i verdenen. Med i prisen på et ophold får du derfor også en vinsmagning.

Uanset hvilket slot du vælger til dit ophold på Fyn, så kan du næsten ikke undgå at have en fantastisk tur. Vil du være sikker på, at du aldrig går glip af de gode tilbud og priser, er vores klare anbefaling at tilmelde dig vores nyhedsbrev, da du derved altid vil vide, hvis der udbydes det slotsophold, du er på udkig efter.