Seværdigheder på Mallorca

Hvis turen snart går til Mallorca, hvor du muligvis har et ønske om at opleve mere af øen end dit hotelværelse og dertilhørende pool, så har vi samlet en lille guide til dig her, som du kan lade dig inspirere af. Her vil du kunne finde nogle af de mest populære seværdigheder og aktiviteter, som du kan finde på Mallorca. Der vil være noget for både dig uanset om turen er med eller uden børn.

Must see seværdigheden på Mallorca

Mallorca har uden tvivl utrolig mange smukke og spændende både aktiviteter og seværdigheder at byde på, men hvis der er en ting vi vil anbefale dig at opleve, så er det Cuevas del Drach, der oversat til dansk kan kaldes dragegrotterne. Her kommer du en tur ind i Mallorcas grotter, hvor du kan opleve noget af det helt unikke natur, som Mallorca har at byde på. Grotterne er formet på baggrund af pres fra vandet, som skulle igennem og derfor vil du også finde en sø i grotterne.

Når du skal bestille turen har du mulighed for at bestille både hel- og halvdagstur, hvor du med heldagsturen også kan opleve drypstenhulerne og havnebyen Purto Cristo - som helt bestemt også er en anbefaling værd.

De mest populære seværdigheder på Mallorca

Tager man et hurtigt kig på tripadvisor bliver det klart, at der er stor variation i, hvad der bedømmes som de mest populære seværdigheder og aktiviteter på Mallorca. På førstepladsen findes Catedral de Mallorca, som er et must see for både den mere og mindre kulturelt anlagte, da det er en helt igennem enestående oplevelse, som du ikke finder andre steder. Nogle af de helt unikke ting ved Catedral de Mallorca er, at den er kendt for at være blandt verdens højeste katolske kirker plus at have et af verdens største mosaikvinduer.

Den anden mest populære aktivitet er en tur til smukke Serra de Tramuntana, som er en utrolig smuk bjergkæde på Mallorca, hvor mulighederne for dig er mange. Her kan du både leje cykler til en lækker cykeltur, du kan vandrer eller du kan tage det mere afslappet. Uanset måden så er det uden tvivl værd at tage en tur til den smukke bjergkæde og opleve noget af den helt igennem fantastiske natur, som der bydes på.

De mest populære børneaktiviteter og seværdigheder på Mallorca

Den mest populære aktivitet til børn på Mallorca er naturligvis forlystelsesparken Katmandu Park, hvor der er mange forskellige tilbud til både vandhunden og landkrabben. Du vil uden tvivl kunne finde noget for hele familien, så man kan få en god dag sammen, der er fyldt med massere af grin og højt humør. Derudover har de også nogle mere moderne tilbud der involvere 3D aktiviteter, så du bliver udstyret med et par briller fra start, som kan give dig en helt ny oplevelse i en forlystelsespark.

En anden utrolig populær aktivitet blandt børnene på Mallorca er natur- og dyrelivsområdet Artestruz Mallorca, som er en familiedrevet farm, hvor børnene har mulighed for at komme helt tæt på dyrene og lære helt nye ting om dem, som man måske ikke vidste før. Det fungerer dermed som et læringsted samtidig, da familien der driver stedet, lægger stor vægt på, at man lærer noget nyt, når man besøger dem.

De bedste udendørsaktiviteter og seværdigheder på Mallorca

Hvis der er noget Mallorca kan tilbyde, som ingen er tvivl om, så er det et væld af lækre strande. Med vand til alle sider, har du god mulighed for at tage til en af de mest populære strande på Mallorca, som næsten bliver en seværdighed i sig selv, fordi det er så smukt og lækkert. For blot at nævne nogle af de få strande, som du kan finde, er der Playa de Alcudia, Gala Gran, Playa Santa Ponca og Cala Millor Beach, der alle har dejligt krystalklart vand, som du kan dyppe dig i.

Er du mere til at opleve noget af naturen og dyrelivsområder, kan Mallorca også tilbyde dig dette. Der findes mange forskellige, men en af de mest populære må uden tvivl være Parc Natural de Mondrago, som bedst kan beskrives som et klippeindhak med smukt vand omringet af natur, som du kan bevæge dig frit rundt i. Hvis du hellere oplever nogle af de ældre smukke bydele på Mallorca kan Alcudia Old Town uden tvivl anbefales. Her finder du små idylliske gader, som giver dig et rigtig godt indblik i livet på Mallorca.