hero_image
Spar 500,-

Tenerife helpension inkl. vin/vand, udflugter og dansk rejseleder

Fra

 6.295,-
Udløber om

Udløber om

Tilbage

Tenerife helpension inkl. vin/vand, udflugter og dansk rejseleder

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Tenerife med helpension
 6.295,-

Fra

 6.295,-

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden Sweetdeal for at få dette tilbud.

Varm vinter på Tenerife

1 uge – suite på 4-stjernet hotel, helpension inkl. vin/vand, udflugter og dansk rejseleder

Tenerife, der ligger som en perle i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst, er den største af De Kanariske Øer og byder med sit behagelige klima på en tiltrængt pause fra den danske vinter. Vi har sammensat en skøn ferie med fly fra København, transfers, ophold i suite på 4-stjernet hotel, helpension inkl. vin og vand, 2 udflugter og dansk rejseleder.

Vi bor på den nordlige del af Tenerife ved Puerto de la Cruz, som er en af Tenerifes ældste og mest charmerende badebyer, der oser af ægte kanarisk stemning. På vores rejser til Tenerife, vil du kunne nyde et forfriskende dyp i Atlanterhavets bølger, mærke den lune brise, der strømmer til øen fra Sahara-ørkenen samt opleve en helt enestående natur, der rummer alt fra tropisk grønt til dramatiske vulkanlandskaber og vidunderlige strande. Vores lækre og skønt beliggende 4-stjernede Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en bakke, og giver en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til centrum.

I rejsen indgår to spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal selvfølgelig til nationalparken Las Cañadas, hvor vi skal opleve den 3718 meter høje og kendte vulkan Teide, efterfulgt af en frokost med lokale specialiteter. På vores anden tur skal vi til landsbyen Garachico, som med sin spanske idyl er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end blot solfaktor og strande.

Rejseplan

ANKOMSTDAG - Ankomst til Puerto de la Cruz

Ankomst til Tenerife South Airport på det sydlige Tenerife. Transfer til hotellet i Puerto de la Cruz på nordkysten og indkvartering.

UNDER OPHOLDET - Udflugter: Vulkanen Teide og Garachico & Icod de los Vinos

I løbet af opholdet indgår følgende to udflugter, som er inkluderet i prisen:

VULKANEN TEIDE (heldagsudflugt)

Vi tager af sted fra Puerto de la Cruz og kører gennem den smukke og frodige dal La Orotava og store skove til nationalparken Las Cañadas. Det meste af vejen har vi udsigt til den 3.718 meter høje vulkan Teide. Vi ser spor fra tidligere vulkanudbrud samt et helt unikt landskab med abstrakte klippeformationer.

Vores bus bringer os op i ca. 2.300 m højde. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at tage svævebanen, som bringer gæster op i 3.555 meters højde (ikke inkl.). Det er en fantastisk oplevelse at stå så tæt ved toppen af Spaniens højeste punkt og nyde udsigten ud over området og øen. Vælger man ikke at tage svævebanen kører bussen videre til Roques de Garcia, den ca. 1 km lange kæde af klipper ved foden af Teide. Her er der mulighed for at købe en kop kaffe. Herefter kører vi tilbage til svævebanen og påbegynder derefter hjemturen.

Vi kører en anden vej hjem og kan undervejs nyde skønne udsigter over havet og bjerglandskabet samt naboøen La Gomera, som ligger ganske tæt ved Tenerifes kyst. Vi holder pause på en skøn restaurant, hvor vi får serveret en let frokost bestående af forskellige tapas typiske for Tenerife med vin og vand til. Efter frokosten fortsætter vi gennem det smukke landskab og er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

GARACHICO OG ICOD DE LOS VINOS (halvdagsudflugt)

Vi tager til den lille charmerende by Garachico, hvor der vil være lidt tid på egen hånd. Med sine hvidkalkede huse, snoede gader, smukke kirker og romantiske restauranter emmer Garachico idyl, og byen er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end solfaktor og strande. Oplev bl.a. bassinerne ved El Caletón, som er små havvandspools etableret i naturlige bassiner mellem de imponerende sorte lavaformationer. Herefter går turen videre til Icod de los Vinos, en historisk by grundlagt i 1501, hvor vi kommer forbi den rigt udsmykkede San Marcos-kirke og det berømte drageblodstræ, som er byens vartegn og siges at være tusind år gammelt.

HJEMREJSEDAG - Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Transfer til lufthavnen og afrejse. Hjemkomst til Danmark..

Dagsprogrammet varierer på de enkelte datoer
- rejselederen oplyser endeligt dagsprogram ved ankomsten.

Hent printervenligt rejseprogram som PDF her: www.besttravel.dk/tenerife

Hotel

Hotel Diamantes Suites ★★★★

Hotel Diamante Suites ligger på en bakketop godt 1 kilometer fra den hyggelige gamle bydel i Puerto de la Cruz og få hundrede meter fra Playa Jardin, som er en af de fineste strande i området. Den flotte dyrepark Loro Parque ligger også lige i nærheden af hotellet.

Hotellets beliggenhed på toppen af en bakke, giver fra poolområde og baren en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til byen. Bussen kører til et shoppingcenter tæt ved det absolutte centrum og kører ca. 9 gange om dagen, dog ikke lørdag eftermiddage samt søndage.

Hotel Diamante Suites ligger på en bakketop godt 1 kilometer fra den hyggelige gamle bydel i Puerto de la Cruz og få hundrede meter fra Playa Jardin, som er en af de fineste strande i området. Den flotte dyrepark Loro Parque ligger også lige i nærheden af hotellet.

Hotellets beliggenhed på toppen af en bakke, giver fra poolområde og baren en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til byen. Bussen kører til et shoppingcenter tæt ved det absolutte centrum og kører ca. 9 gange om dagen, dog ikke lørdag eftermiddage samt søndage.

Faciliteter: Reception, bar, restaurant, elevator, terrasse, fitness-room samt udendørs poolområde med solstole og parasoller. Poolen er opvarmet om vinteren og poolhåndklæder udlånes mod et depositum på €10. Tennisbane og puttingbane.

Værelser: Suite med bad/toilet, hårtørrer, telefon,køleskab, TV, balkon/terrasse, aircondition, mulighed for trådløs internetforbindelse samt værdiboks (mod betaling).  Hotellet råder over et begrænset antal af elkedler, som kan lånes med på værelset fra receptionen. Suiterne er fordelt på flere etager. Der er mulighed for opredning på suitens sofa (OBS sovesofa måler 120 x 170 cm).

OBS: Der er mod tillæg mulighed for at tilkøbe suite med havudsigt. Bemærk, at da havet ligger nord for hotellet vil der i disse suiter ikke være sol på balkon/terrasse. Betaling for eksempelvis WiFi, poolhåndklæder og værdiboks foregår kontant i hotellets reception.

Bemærk, at hotellet ikke er egnet for kørestolsbrugere eller gangbesværede.

Priser & Fakta

fra kr. 6.295 SPAR KR. 500
Pr. person i delt dobbeltværelse

INKLUDERET I PRISEN

  • Fly København-Tenerife t/r inkl. bagage
  • Lufthavnstransfer t/r
  • 7 nætter på 4-stjernet hotel (afrejse 17/12: 10 nætter, afrejse 27/12: 11 nætter)
  • Helpension på hotellet
  • 1/2 fl. vin og 1/2 l. vand til frokost og aftensmad
  • 1 x frokost (på udflugten til Teide)
  • 2 udflugter ekskl. evt. entréer
  • Dansk rejseleder

EVT. TILLÆG PR. PERSON

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.300 (afrejse 27/12 kr. 1.900)

Tillæg for suite med havudsigt (mod nord) kr. 650 (afrejse 27/12 kr. 1.000)

Ekstrasengsrabat - 3. person i værelse kr. 750 

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655

Rejseforsikring kr. 287

Bagageforsikring kr. 125

Svævebanen på Teide (ca. €27)

Administrationsgebyr pr. bestilling kr. 95

DATOER OG PRISER FRA KØBENHAVN

2019                27/12 Nytårsafgang                   kr. 10.495 OBS – 12 dage

2020                7/1                                              kr. 6.295

2020                28/1                                            kr. 6.795

2020                4/2, 11/2, 18/2, 25/2                   kr. 6.995

2020                3/3, 10/3, 17/3                            kr. 6.995

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

 

Rejser og ophold i ind og udland