hero_image
Inkl. 2 middage og billeje

Rejse til Toscana med 6-retters Michelin-middag og 4★ villa

Fra

2.395,-

Fra

2.395,-
Tilbage

Rejse til Toscana med 6-retters Michelin-middag og 4★ villa

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Oplev Toscana sammen med Vindrose Rejser

Dealen er inklusiv billeje i 3 eller 4 dage, 6-retters Michelin-middag, en autentisk 3-retters toscansk middag, morgenmad alle dage og 2-3 overnatninger i et superior-værelse i den 4-stjernede Villa Il Patriarca.

Villa Il Patriarca har 22 værelser og ligesom resten af villaen, så er de alle opført i et traditionelt design med stor respekt for de toscanske omgivelser. Farverne er varme og møblerne yderst elegante.

De luksuriøse omgivelser har meget at byde på og har huset flere kendte personer igennem tiderne. Filminstruktøren, Fedirico Fellini boede ofte på Villa Il Patriarca, og hans mesterværk ”8 ½” har også flere scener, som er optaget på ejendommen. Villaen er oplagt til et par dage i romantikkens tegn. På Il Patriarca har I også mulighed for at benytte poolen. Den kan dog være lukket grundet vejret. I har ligeledes gratis parkering på stedet.

Villaen er en oplagt base, når Toscana skal udforskes, da villaen ligger lige ved Chiusi og midt mellem Rom og Firenze.

Restaurant I Salotti
**** Restauranten er åben onsdag til søndag fra april til oktober. 

Restaurant I Salotti har haft en Michelin-stjerne siden 2003. Her kan I som gæst opleve en sublim syntese mellem forskning og smag, som er grundet i den moderne og kreative fortolkning af den toscanske tradition ved hjælp af omhyggeligt udvalgte råvarer. Hver ret er omhyggeligt tilberedt af kokken Katia Maccari og hendes personale. Dette giver jer mulighed for at prøve en anderledes oplevelse og et fantastisk måltid.

Atmosfæren er eksklusiv og raffineret med stearinlys og en elegant stil, der er perfekt egnet til romantiske aftener. Om sommeren er det også muligt at opleve maden og den magiske atmosfære i haven – en middag omgivet af naturen. Dette er også et sted for vinelskere, og Restaurant I Salotti’s vinkælder er en veritabel skattekiste hvad angår vin.

La Taverna Del Patriarca
Restauranten ligger i den gamle kælder i bygningen. Det rustikke interiør giver fornemmelsen af godt landeligt køkken, hvor maden er i fokus. Pejsen skaber en følelse af Italiensk hygge. Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle toskanske retter, hvor der er stor fokus på råvarer.

Billeje
I vælger selv, hvilken lufthavn I ønsker at hente bilien. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inclusive forsikring, så der ikke vil være en selvrisiko, hvis skaden skulle ske. Prisen er 250 kroner.

Rejsen gælder pr. voksen (ved min. 2 voksen i delt værelse) og inkluderer følgende:

 • 2-3 nætter i dobbeltværelse i 4* Villa Il Patriarca
 • 3-retters middag på La Taverna del Patriarca
 • 6-retters middag på michelin-restaurant (vær opmærksom på datoerne)
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje i 3 eller 4 dage fra den lufthavn I ønsker

Vælg mellem:

2 nætter
D'luxepris: 2.395 kr.

3 nætter
D'luxepris: 2.995 kr.

Om Vindrose Rejser:
Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana. Læs bedømmelserne Trustpilot, Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Bemærk, at fly ikke er inkluderet i prisen.
Du kan nemt og hurtigt flyve fra København eller Billund til Rom eller Firenze. Ønsker du at flyve fra Billund, kan du flyve direkte til Rom (CIA) for kun 471 kr. t/r den 12. - 14. maj 2020. Vil du hellere flyve fra København direkte til Rom (CIA), kan du rejse i samme periode for kun 607 kr. t/r (Priser tjekket på Momondo den 17. januar 2020). 

Mere om Toscana

Toscana er selvfølgelig en af de mest populære rejsemål i Italien, hvilket kommer af både landskabet, byerne og historien i området. Her er lille udsnit med inspiration til nye oplevelser.

Tæt ved kysten finder man byer som Pisa og Lucca, der hver især er kendt for deres arkitektur.  Pisa er selvfølgelig kendt for sit skæve tårn ved Domkirken. Lucca blev grundlagt af etruskerne og blev i 180 f.Kr. til en romersk koloni. Byen er kendt sin meget intakte og smukke gamle bygninger og konstruktioner, som den gamle bymur, sit amphiteater og Duomo di San Martino

Længere væk fra kysten finder man byerne Firenze, Siena og San Gimignano. Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio.  Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi , se nogle af verdens største kunstværker. Byen betragtes som arnestedet for den italienske Renæssance.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

San Gimignano er omgivet af velbevarede bymure, og er især kendt for sine middelaldertårne. I middelalderen kappedes byens velhavende familier om at bygge de højeste og flotteste tårne, og i byens storhedstid skal der har været i alt 72 tårne. I dag er kun 13 af disse bevaret; men alligevel tegner de en imponerende profil af byen, der kan ses langt omkring.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset gælder for 1 person ved 2 personer i delt værelse.
 • Værdibeviset er gyldigt fra den 21. januar 2020 til og med den 30. september 2020.

Sådan booker du dit ophold:

 • Du skal viderebooke dit ophold hos Vindrose Rejser senest 2 dage efter køb på mail@vindroserejser.dk eller telefon 33 13 52 23.
 • Oplys, at der er tale om en Sweetdeal, og oplys din tilsendte værdibeviskode.
 • Bemærk, at der er reserveret et begrænset antal værelser pr. dag til Sweetdeals kunder, og der tages forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode.
 • Herefter modtager du bekræftelse og mere information direkte fra Vindrose Rejser.
 • Når opholdet er købt og endeligt booket hos Vindrose Rejser, er det Vindrose Rejsers rejsebetingelser, der er gældende. 
Tillæg bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser, herunder:
 • Sæsontillæg i perioden fra den 01. juni - 30. september 2020: 300 kr. for 2 overnatninger / 400 kr. for 3 overnatninger.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Tilbuddet gælder kun, hvis man er to fuldt betalende personer, der rejser sammen og deler dobbeltværelse.
 • Salgsprisen samt eventuelle rabatter er leveret af Vindrose Rejser.
 • OBS: Købet er bindende efter bestilling. Det er ikke muligt at fortryde eller annullere dit køb.
 • D'luxe by Sweetdeal er kun formidler af dette tilbud. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal Travel her.
 • Vindrose Rejser er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 2864.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Ved eventuelle spørgsmål til dette ophold skal du kontakte Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller på e-mail: mail@vindroserejser.dk

Aftalepart:
Vindrose Rejser
Tlf: 33 13 52 23
E-mail: mail@vindroserejser.dk
CVR: 39017229
Deal ID: 164088