hero_image
3-4 dages ferie

5★ Hotel Skt. Petri - Afslappet luksus på ét af Københavns ypperste hoteller

Fra

1.879,-

Fra

1.879,-
Tilbage

5★ Hotel Skt. Petri - Afslappet luksus på ét af Københavns ypperste hoteller

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

3-4 dages kør-selv ferie med luksis i København på Hotel Skt. Petri

Book den ultimative 5-stjernede luksusoplevelse med valetparkering, room service, gratis wellness, udsøgte smagsoplevelser og lækre værelser på allerhøjeste komfortniveau. Bo midt imellem alle Københavns spændende muligheder, med gåafstand til det meste, og lad jer opvarte fra check ind til check ud. Velkommen til Hotel Skt. Petri!

Hotellet tilbyder

Der venter et eksklusivt ophold på ét af landets ypperste hoteller, med Københavns absolut bedste beliggenhed. Skt. Petri er et 5-stjernet luksushotel, med en helt suveræn placering midt på Krystalgade, og herfra har I alle byens herligheder indenfor kort afstand.

Hotellet emmer af topkvalitet fra gulv til loft, og som gæst her er det eneste I skal tænke på, at slappe af og nyde livet. Det venlige og yderst servicemindede personale tager sig af alle jeres ønsker, hvilket ikke mindst kommer til udtryk ved hotellets gratis parkeringsservice, hvor I blot afleverer bilnøglen og lader personalet om, at parkere bilen for jer.

Og det er bare toppen af luksusbjerget, for hotelpakken inkluderer også gratis adgang til det lækre wellnessområde, hvor I kan slappe af i saunaen eller dampbadet, eller bestille en herlig omgang massage. I kan også frit benytte hotellets eget fitnesscenter, som er udstyret med topmoderne faciliteter.

Nyd godt af hotellets suveræne placering med både shopping, byliv, kultur og seværdigheder indenfor få skridt. Der er også mulighed for at låne cykler, så I let og bekvemt kommer rundt i den smukke hovedstad.

Dagen starter med en fantastisk morgenmad. Morgenmaden kan også nydes på værelset mod ekstra betaling. 

Om aftenen kan I se frem til en helt unik kulinarisk rejse i Restaurant DADA, hvor I forkæles med en udsøgt 10-retters smagsoplevelse. Der kan naturligvis anmodes om vegetariske og allergivenlige versioner.

Har I lyst, kan det anbefales at runde dagen af med en herlig hyggestund i baren, hvor nogle af hovedstadens allerdygtigste bartendere står klar til at trylle drinks til jer.

Værelser

Hotellet har 288 unikke og rummelige værelser, hvor der er skruet helt op for komfortniveauet. Som standard inkluderer hotelpakken ophold på et af de lækre Superior værelser på mellem 24 og 29 m², men I har også mulighed for at opgradere til et Superior værelse med balkon og udsigt, eller et af de endnu mere rummelige og komfortable Deluxe værelser.

Alle værelserne er indrettet med eget luksuriøse badeværelse, og udstyret med air condition, minibar, skrivebord, hårtørrer, elkedel, safe, fladskærms-TV og gratis trådløst internet.

3 dage inkl.

  • 2 overnatninger m. morgenmad
  • 1 x Menu serveres i DADA-stil
  • Gratis parkeringsservice
  • Gratis opgradering til Superior værelse
  • Fri entré til fitness

Fra 1.879 kr. / spar op til 921 kr. * Pris pr. person i superior dobbeltværelse

4 dage inkl.

  • 3 overnatninger m. morgenmad
  • 1 x Menu serveres i DADA-stil
  • Gratis parkeringsservice
  • Gratis opgradering til Superior værelse
  • Fri entré til fitness

Fra 2.559 kr. / spar op til 1.491 kr. * Pris pr. person i superior dobbeltværelse