Rejser

Rejser

Hvor skal du hen på din næste ferie? Måske drømmer du om varmere himmelstrøg under sydens sol, eller måske er du mere til en rejse til en af verdens spændende og pulserende storbyer?

Rejser, ophold og ferier – bestil din næste rejse her

Hos Sweetdeal finder du et stort udvalg af spændende rejser til hele verden. Vi tilbyder nemlig altid rejsedeals til gode priser, så du kan opnå store besparelser på din rejse. Her er noget for enhver og i alle prisklasser, hvor du frit kan vælge, hvor du helst vil flyve eller køre hen. Er du til storbyferie eller mere eksotiske rejsemål uden for Europa, har vi attraktive feriedeals til alle dele af verden.

Hos os er der rejser til enhver smag – hvad end du vil på familieferie med børnene, en aktiv ferie, hvor du kan dyrke sport og motion eller et romantisk ophold for dig, og en du holder af. Hvis du ikke er til varme sol ferier, så er der også gode muligheder for at finde skirejser om vinteren, hvor du kan stå på ski eller snowboard. Eller måske leder du efter den oplagte efterårsferie, vinterferie eller påskeferie, og det har vi naturligvis også – alt efter hvilken sæson, du søger i.

Billige solrejser, tilbudsrejser og afbudsrejser - altid en god del til dig

Er du ikke typen, der selv gider at planlægge en rejse fra A-Z, kan du få skræddersyede feriedeals hos os, hvor turen er helt på dine præmisser – uden at du selv skal røre en finger i forhold til planlægningen. En billig rejse behøver ikke at være en kedelig rejse – tværtimod. Vi har rejser, der inkluderer et fastlagt program med blandt andet safari, så du kun skal forholde dig til at møde op. Alt er timet og tilrettelagt for at lette byrden for dig, der

Har du ikke tid til at planlægge en rejse fra A-Z, kan du få skræddersyede ferier hos Sweetdeal, hvor turen passer perfekt til dig og er helt på dine præmisser – uden at du selv skal planlægge noget. En billig rejse behøver ikke at være en kedelig rejse – tværtimod. Vi har rejser, der inkluderer et fastlagt program. Det kan eksempelvis være med en safari. Alt er timet og tilrettelagt for at lette byrden for dig, der bare gerne vil opleve en masse, men ikke selv har tiden eller lysten til at koordinere det hele selv.

Har du behov for en klassisk solferie eller charterrejse, hvor du kan ligge ved poolen eller stranden dagen lang, og må det meget gerne være rejsedeals med all inclusive, tilbyder vi billige ferier, hvor du blot skal trykke bestil og læne dig tilbage. En af de mange fordele ved at finde rejsetilbud hos os er, at du kan være sikker på at få den bedste pris på både destinationen og hotellet.

Sætter du pris på rejser, hvor du kan slappe af, nyde solen og bade, har du rig mulighed for at finde en billig badeferie, der imødekommer dine behov. Det kan eksempelvis være en tur til Mallorca med fly, hotel og alt inkluderet eller en afslappende tur til Grækenland.

.

Deals til rejser: Stort udvalg af charterrejser og storbyferie

Du kan altid komme på spændende rejser, hvor rejsen bliver både en oplevelse og en ferie. Er det ved at være længe siden, du har været på storbyferie, og kribler det for at komme afsted, så er det oplagt at besøge de store europæiske byer som det populære Budapest, Berlin, prøve det bedste fra Italien i Rom, opleve romantiske Paris i Frankrig, eller måske en shoppetur til London. Storbyrejser er oplagte rejsemål for alle aldersgrupper – både unge, voksne og ældre.

Leder du efter ophold med små børn, så har vi naturligvis også både rejser og ophold, hvor der er børnevenlig og god plads til ungerne. Det kræver masser af planlægning, når hele familien skal afsted på ferie. Hos os finder du gode rejser i både udlandet og i Danmark, hvor der er børnevenligt og med masser af muligheder for aktiviteter og sjov til både børn og voksne. Vi har altid en hyggelig miniferie eller et skønt weekendophold til børnefamilierne, så hold øje med vores side. Vi har nye rejser hver dag.

Hvis du er stor fan af Italien, så er Rom bestemt ikke det eneste gode rejsemål, hvis du gerne vil til støvlelandet. Midt i Italien finder du skønne steder som Toscana og Umbria, hvor du bl.a. kan besøge Perugia. Vi udvælger og håndplukker de absolut bedste destinationer, så du kan bo centralt og tæt på byernes spændende seværdigheder og turistattraktioner. Vi har også ofte storbyrejser, der inkluderer interessante udflugter og ture med danske guides, der kan fortælle gode historier om de steder, I besøger.

Vil du hellere på charterrejse, så kan du bl.a. rejse til Tyrkiet og besøge Antalya eller Marmaris, der byder på den perfekte kombination af strand og shopping blandet med masser af historie og seværdigheder.