Spar 50% på tandprotesebehandlinger

Har du behov for en tandprotesebehandling? Så gør du klogt i at gå direkte til en klinisk tandtekniker, der har betydeligt kortere ventetid end en tandlæge.

De dygtige behandlere hos Proteseeksperten er eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der genskaber dit smil og din livsglæde.

Proteseeksperten fremstiller din behandler selv din tandprotese på det tilknyttede dentallaboratorium. Dette er med til at garantere, at behandlingen bliver præcis, som du ønsker den.

Proteseeksperten anvender udelukkende de bedste materialer og de nyeste behandlingsmetoder for at sikre holdbare og æstetiske tandproteser. På den måde kan Proteseeksperten tilbyde tandproteser af markedets højeste kvalitet. 

Proteseeksperten tilbyder også tandproteser baseret på implantater i samarbejde med nogle af landets dygtigste tandlæger.Hos Proteseeksperten får du:

  • Altid fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

  • Op til 6 års udvidet garanti.

  • Gratis udebesøg og undersøgelse af din nuværende tandprotese inkl. ultrlydsrens, oppolering og justering af protesebøjler.

  • 1 års gratis justeringgaranti.
  • Fordelagtig finansiering af alle tandprotesebehandlinger.

Tilbuddet gælder til og med d. 30. november 2018Proteseeksperten

Labæk 3

4300 Holbæk

Tlf.: 59 44 16 06

Kontakt@proteseeksperten.dk

Åbningstider:

Man-fre: kl. 8-17