Ophold i Frankfurt

Ophold i Frankfurt

Et ophold i Frankrig kan byde på mange forskellige ting, hvilket afhænger fuldstændig af dig, og hvad du har lyst til at opleve. Der er både unikke bydele, kvarterer, museer og bygninger, som du bare må opleve, mens du er i byen. Dette tæller blandt andet de fine distrikter og dele af byen som Mainkai og Sachsenhausen. Sachsenhausen vil give dig et indblik i det gamle Frankfurt, hvorimod Mainkai er en unik promenade.

Er du mere til shopping, vil du ikke blive skuffet over udvalget muligheden for dette i Frankfurt. Det bedste og mest populære må siges at være gågaden Zeil, der som den største shoppinggade i Frankfurt har fået tildelt kælenavnet Fift Avenue of Germany. Ikke nok med gågaden så er det også her, at du finder shoppingcenteret MyZeil, der udover at være kendt for sine mange butikker og restauranter også er indehaver af Europas længste indendørs rulletrappe, der ikke er understøttet. Den tæller hele 42 meter.

Er du derimod mere til at opleve nogle af de helt særlige landemærker i byen, der byder på både historie og arkitektur, skal du slå vejen forbi Römerberg, Alte Oper, Katedralen eller Main Tower, der alle fremhæver, hvor unik Frankfurt er.