Danmarks største dealsite

Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at kunne tilbyde de bedste deals til rigtig gode priser. Vi gør os umage for at forstå, hvad vores kunder drømmer om, og hvordan vi kan hjælpe og forsøde hverdagen med lidt ekstra omsorg og opmærksomhed. Derfor kan du altid finde eksotiske rejsedestinationer, spændende oplevelser, lækre produkter eller services der kan gøre hverdagen lidt lettere - med en flot besparelse i en begrænset periode. Sweetdeal gik i luften d. 16. august 2010 og er en del af Sweet Media Group. Sweetdeal har sidenhen indtaget pladsen som Danmarks største udbyder af deals. I samarbejde med vores partnere kan vi tilbyde dig deals til rigtig gode priser, som vi løbende giver et kærligt kvalitetstjek.

Spar op til 70%

Sweetdeals fornemste opgave er at sikre vores kunder gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvad enten du har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller forkæle dig selv med en wellness-behandling, finder du hos Sweetdeal rigtig gode tilbud med op til 70% i rabat.

Krav til kvaliteten

For at sikre kvaliteten opstiller vi en række krav til vores samarbejdspartnere, før vi indgår en aftale. Disse krav skal sikre, at du til hver en tid er garanteret et produkt, som er i orden, hvad enten du handler en ny taske, en rejse, en manicure eller en tre-retters menu.

Din sikkerhed

E-mærket

Sweetdeal er E-mærket og godkendt af Global Deal Association. Dette er din garanti for, at vi følger de overordnede retningslinjer for nethandel, som både gør det lettere og mere sikkert for dig som bruger.

En del af Rejsegarantifonden

I alle EU/EØS-lande skal der være ordninger som Rejsegarantifonden. De sikrer, at alle vores pakkerejser er lovpligtige og du er garanteret fuld refundering, hvis en arrangør går konkurs.