Alt om Sweetdeals historie og nøgletal

Sweet

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at tilbyde vores kunder de bedste deals til en fordelagtig pris.

Vi gør os umage for at forstå, hvad du som kunde drømmer om, og hvordan vi kan hjælpe og forsøde din hverdag med en ekstra oplevelse eller selvforkælelse. Vi har derfor altid deals og tilbud på sitet, så du kan nyde godt af eksotiske rejsedestinationer, spændende oplevelser, lækre produkter eller services. Oftest er vores deals med store besparelser, og de er derfor kun gældende i en begrænset periode.

Hvornår blev Sweetdeal stiftet?

Konceptet Sweetdeal blev etableret i 2010, hvor det havde sin oprindelse under Berlingske media regi. I dag er Sweetdeal en selvstændig forretning ejet af Carsten Blom-Hanssen, og hører under medievirksomheden Sweet Media Group.

Sweetdeal har sidenhen indtaget pladsen blandt en af Danmarks største udbydere af deals. Gennem tæt samarbejde med vores partnere, kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af deals, hvor fællesnævneren er en god pris. De tilbud vi har på vores site, sørger vi for løbende at give et kærligt kvalitetstjek, så du kan være sikker på gode deals. I Sweet Media Group har vi fire koncepter, hvoraf Sweetdeal er både det største og ældste. På vegne af vores partnere markedsfører og formidler vi tilbud eller fordelagtige priser fordelt på følgende kategorier;

  1. Lokale tilbud på mad, drikke, serviceydelser, underholdning og oplevelser forankret i hele Danmark
  2. Skarpe eller billigere priser på udenlandske pakkerejser, storbyferier og weekendophold i Danmark
  3. Store rabatter og besparelser på produkter, herunder hvidevarer, gadgets, interiør, beklældning o.s.v. 

Hver dag lancerer vi op til 10 nye tilbud og deals på tværs af ovennævnte kategorier.

Hvad er Sweetdeal?

Sweetdeal er et koncept, der både tilgodeser dig som forbruger og den erhvervsdrivende. De deals du finder på vores site, kan udvide både din horisont og tilfredsstille din nysgerrighed i forhold til nye produkter, oplevelser og weekendophold.

Hver dag udsender vi daglige tilbud og deals til de 500.000, der allerede har tilmeldt sig vores nyhedsbrev, og du kan blive den næste. Disse tilbud tilbyder dig som forbruger at prøve noget nyt uden høj risiko, da det altid er ting til en god pris, du gøres opmærksom på gennem vores nyhedsbrev. I mange tilfælde købes vores deals for at opleve og prøve noget nyt enten alene eller sammen med de nærmeste.

Hver dag markedsfører vi aktive tilbud og kampagner via nyhedsbreve, Facebook, Instagram og Google.

Hos Sweetdeal står vi altid inde for de tilbud, deals og den kvalitet, der formidles. Vi bestræber os på at tilbyde den bedste kundeservice både i forbindelse med oplevelserne, ydelserne og produkterne, som sælges på vores site. Ønsker du at se, hvad tidligere kunder synes om vores service, fremgår det af vores tusinder af anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan fungerer det for dig som kunde?

Køb:       Når du har fundet den deal, du bare må eje, skal du trykke på 'Køb nu', hvorefter du bliver ført videre til at indtaste adresse, leverings- og købsoplysninger. Det er hurtigt, nemt og enkelt.

Modtag: Umiddelbart efter du har gennemført dit køb, modtager du en mail med dit værdibevis. Skulle du mod forventning ikke modtage værdibeviset i din indbakke, bør du tjekke mappen "Reklame" eller "Spam", da nogle mails en gang imellem forvilder sig herind. Har du en Sweetdeal konto, kan du altid finde dine værdibeviser under fanen 'Mine værdibeviser & deals'.

Bestil:    Når du har dit værdibevis eller værdibeviser, kan du booke din oplevelse, hvad end det er en middag, en rejse, et weekendophold eller en behandling. Har du købt en vare, skal du blot glæde dig til den bliver leveret. Vær opmærksom på at mange produkter først afsendes, når kampagnen er slut på vores hjemmeside. På dit værdibevis vil der altid stå, hvilken uge du kan forvente at modtage dit produkt. 

Nyd:       Til sidst er det blot at nyde dit køb, så du kan få det bedste ud af den deal, du har valgt at forsøde din tilværelse med. Rigtig god fornøjelse!

Under vores ofte stillede spørgsmål kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang, og hvordan du benytter dit værdibevis.

 

Sweetdeals App

Hvis du henter vores Sweetdeal App til din mobil, kan du altid finde dine værdibeviser og de nyeste deals.

Vi opdaterer løbende vores app, så alt spiller som det skal, hvilket også kommer til udtryk gennem appens score på 4,6 ud af 5.

Download Sweetdeals app til din iPhone eller iPad på  App Store. Har du en Android smartphone eller tablet kan du hente den på Googles Play Store.

 

Hvordan fungerer det for vores partnere/ virksomheder?

Er du erhvervsdrivende med en ydelse, service eller produkt, som du mangler hjælp til at brede både kendskab og købet af? Så har vi oprettet en side, der beskriver, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med salget, og hvordan det foregår. Det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang.

Du kan finde alt det, du behøver at vide og læse mere om, hvad Sweet Media Group kan gøre for din forretning eller virksomhed på Få din virksomhed på Sweetdeal.

 

E-mærket

Sweetdeal er E-mærket. Dette er din garanti for, at vi følger de overordnede retningslinjer for nethandel, som både gør det lettere og mere sikkert for dig som bruger.

 

 

Senest opdateret feb. 2020