Nyhed: Sweetdeal indgår et samarbejde med sammenligningstjenesten LendMe

Lendme

Få et gratis tjek og se hvor meget du kan spare, ved at samle dine lån ét sted.

Hos Sweetdeal er vi altid interesserede i at vores brugere sparer så meget som muligt. Vi mener at LendMe er den helt rette og mest objektive partner på markedet til at bidrage positivt til, at vores kunder kan får et større rådighedsbeløb mellem hænderne. Det kunne jo resultere i en ekstra rejse om året til familien, eller bare muligheden for at komme lidt ud og spise i løbet af ugen.

Her kan du derfor få et hurtigt og nemt indblik i de fordele du kan opnå og de penge du kan spare. Du har intet at tabe og alt at vinde.

Har du ligesom mange andre optaget lån hos forskellige banker og finansieringsselskaber med alt for høje renter? Måske et billån, PC’eren og rejsen?

Så kan vi varmt anbefale et gratis og uforpligtende tilbud på et "Samlelån" via LendMe. De giver dig op til 9 uforpligtende tilbud på et nyt lån, der afspejler det samlede beløb du skylder i alt. Herefter kan du hurtigt se det kan betale sig for dig, at betale dine lån ud i et hug - og nyde godt af de forbedrede renter eller vilkår.  

LendMe er en uafhængig og 100% objektiv platform, der siden 2016 har formidlet stærke lånetilbud for danskerne. De er for banker og låneselskaber, hvad Momondo er for hotel- og flybilletter. Så hvis du har nogle lån derude, har du næsten ikke råd til at lade være. De samarbejder kun med verificerede og seriøse banker og selskaber.

Mulighed for store besparelser


Der er stor forskel på de dyreste og billigeste lån. LendMe hjælper hver måned tusindvis af danskere med at spare tusindvis af kroner på at samle deres lån. I gennemsnit sparer LendMe’s kunder 49.900kr på den samlede tilbagebetaling ved at vælge det billigeste lånetilbud.


Hent tilbudPartnerinfo
Lendme
Carl Jacobsens Vej 16, ST
2500 Valby, Denmark
CVR: 37445290
Kundeservice: 70 60 62 62
Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00