hero_image
Dansk design - Spar 20%

Moderne Kay Bojesen plakater med retro-referencer

 399,-
Udløber om

Udløber om

Tilbage

Moderne Kay Bojesen plakater med retro-referencer

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
1. Kay Bojesen Zebra kulskitse stregtegning, 30x40 cm
Special Price  399,-
Værdi  499,-
2. Kay Bojesen Zebra stregtegning efter originalt papirklip, 40x40 cm
Special Price  399,-
Værdi  499,-
3. Kay Bojesen Zebra kunstfoto af Hagedornhagen, 40x56 cm
Special Price  399,-
Værdi  499,-

 399,-

Sæt personlighed på indretningen med grafisk kunst

Kay Bojesen brugte det meste af sin karriere på at bringe træ til live med sine charmerende og verdenskendte træfigurer, som ikke kun tog form som træfigurer, men som også er blevet foreviget på plakater.

Giv dit hjem et strejf af dansk designhistorie med en af Kay Bojesens flotte plakater i sort/hvid. Zebraen er et af de første eksotiske dyr, som Kay Boyesen skabte til samlingen af de mange og søde træfigurer.

Bemærk, der er et stærkt begrænset antal til salg.

Vælg mellem:

1. Kay Bojesen Zebra kulskitse stregtegning, 30x40 cm 
Illustration fra en af Kay Bojesens få originale kulskitser af zebraen. Printet på kanvas med ramme af naturtræ og matchende lædersnor.

Normalpris: 499 kr. // D'luxepris: 399 kr.


2. Kay Bojesen Zebra stregtegning efter originalt papirklip, 40x40 cm
Illustration af Kay Bojesens originale papirklip af zebra. Tegningen er printet på kanvas med ramme i naturtræ. med matchende lædersnor.

Normalpris: 499 kr. // D'luxepris: 399 kr.  


3. Kay Bojesen Zebra kunstfoto af Hagedornhagen, 40x56 cm
Kunstfoto af Kay Bojesens zebra lavet af den prisbelønnede fotografduo Hagedornhagen, der blev bedt om at fortolke de originale tegninger af zebraen. Print på kanvas med ramme af sortbejdset træ med lædersnor.

Normalpris: 499 kr. // D'luxepris: 399 kr. 

Det skal du huske:

 • Fragt på 49 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet.
 • Produktet sendes senest i uge 49.
 • Bemærk, der leveres kun til danske adresser. Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.

---

Generel info:

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. 
 • Samarbejdspartneren er Roomox. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Roomox
E-mail: [email protected]
VAT: DE322959648 
Deal ID: 159997