Vikar

 

CRM- og Marketing Automation Specialist til 1-årigt barselsvikariat hos Sweetdeal 


Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at tilbyde vores kunder de bedste deals til de bedste priser! Så mens vores CRM Manager kaster sin kærlighed på sin kommende baby, skal vi finde en anden til pudse, pleje og videreudvikle vores vigtigste marketingkanal: nyhedsbrevene!    
 
Her hos Sweetdeal gør vi os umage for at forstå, hvad vores brugere drømmer om, så vi kan finde de helt rigtige deals til de virtuelle hylder. I marketingafdelingen sørger vi for opsætning af deals på sitet og derefter formidlingen ud til brugerne. Din rolle bliver at sidde i førersædet med ansvar for nyhedsbrevene, som vi sender til flere end 500.000 modtagere i Danmark.  
 
Du bliver en del af ny og spændende æra, hvor vi overgår til vores nye Marketing Automation platform. Det giver os tilgang til helt nye måder at arbejde med data og flows – til vores og brugernes store glæde. Du får en central rolle i at drive og eksekvere de ændringer, der skal forbedre relevansen for modtagerne og løfte konverteringen for forretningen.  
 
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du: 
• Sætter en ære i at sikre, brugerne modtager de rette deals på de rette tidspunkter.

• Har erfaring med marketing automation samt kan designe og opsætte kundeflows.  

• Har gode idéer til leadindsamling.
• Har endnu bedre idéer til at reducere afmeldinger.
• Er en haj i Excel og Google Analytics.
• Er en stærk kommunikatør og forstår vigtigheden af en god emnelinje. 

 
Vi arbejder i Apsis One, Google Analytics og vores helt nye og super tjekkede datawarehouse.  
Det er de primære værktøjer, som vi bruger til at følge performance. Herunder åbningsrater, klikrater, konverteringer m.m.  
 

Som person skal du være: 
• Struktureret, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst. 

• Løsningsorienteret og en stærk teamplayer. 

• Salgsorienteret og motiveret af en kommerciel hverdag, hvor de daglige resultater i bogstaveligste forstand hænger på væggen. 

 
Bare rolig… Du er ikke alene! 
Du bliver en del af marketingteamet, som består af 6 personer i det hyggeligste kvarter i København K. Din nærmeste kollega er vildt dygtig til at bygge såvel som at sende de mange vigtige breve. I har ligeledes en studiemedhjælper, som bidrager til driften et par timer om ugen. Du refererer til Salg- og Marketingdirektøren. 
 
Vil du være en Sweetdealer? 
Selvfølgelig vil du det… For så får du 20 nye kollegaer (5 i Aarhus og 15 i København) med vidt forskellige talenter. Vi brænder for de gode deals og kan garantere en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Vi sparer derimod ikke på det gode humør og det sociale samvær - når Corona situationen tillader det.  
 
For at sikre en god overlevering, ønskes stillingen besat hurtigst muligt. Så skynd dig at sende din ansøgning og CV senest den fredag d. 12. marts 2021.  
 
Stillingen løber frem til maj 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salg- og Marketingdirektør Anita Wiese på tlf.: 39 17 57 89. 

Om Sweetdeal 
Sweetdeal er én af Danmarks største udbydere af deals og har eksisteret i 10 år. Gennem tæt samarbejde med vores partnere, udbydes et bredt udvalg af deals, hvor fællesnævneren er et godt tilbud. Hver dag introducerer vi op til 10 nye deals, som formidles til vores brugere via nyhedsbreve, Facebook, Instagram, Google og øvrige mediepartnere. Vores største og succesfulde kanal er nyhedsbrevet, som har 800.000 modtagere i Danmark.