Bliv partner hos Danmarks største dealsite

 

Giv dit brand et boost

Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at tilbyde vores medlemmer de bedste deals til de bedste priser. Vi gør os umage for at forstå, hvad de drømmer om, og hvordan vi kan forsøde tilværelsen med spændende og attraktive deals. 

Passer til dig som..

..Hurtigt og effektivt ønsker at øge trafik, volumen og salg – uden risiko og uden at det koster en formue.

Vi sørger for eksponeringen til vores 500.000 aktive modtagere af nyhedsbrevet, og dermed opnås der hurtigt stort kendskab til din deal. En kampagne hos os driver nye og nysgerrige besøgende til din side. Dermed vil du kunne opleve et boost i både trafik, kendskab og salg i en periode. 

Mange af vores kunder bruger deals til opleve noget nyt med deres nærmeste. I forlængelse heraf er de ikke blege for at smide ekstra efter tilkøb af drikkevarer. Tilfredshedsmålinger viser også, at de glædeligt vender tilbage – også uden deals, hvis service og/ eller ydelsen var tilfredsstillende.

Sådan fungerer det

Når du bliver partner med Sweetdeal, får du tilknyttet en Key Account Manager. I fællesskab finder vi ud af, hvordan din forretning opnår den størst mulige succes. Her drøftes dine udfordringer, muligheder og potentialet ved at køre en kampagne hos os. Der er næsten ingen grænser for, hvad en kampagne kan være. Vi kan derfor sammen oprette deals på alt fra serviceydelse til fysiske produkter, som der gives rabat på i en kort periode - typisk to uger

Ligeledes aftaler vi også, hvor længe værdibeviserne er gældende efter kunden har købt sin deal. Normalvis kan værdibeviset indløses i tre til tolv måneder, men det afhænger selvfølgelig af ydelsen og vores aftale.

Hvis du synes, at partner med Sweetdeal lyder attraktivt, kan du henvende dig telefonisk eller via mail, og kontaktinfo finder du længere nede på siden.

Fordele ved en kampagne hos Sweetdeal

Uanset om du har en veletablereret eller en ny forretning, kan du måske se ind i en periode, hvor du ønsker at booste din eksponering og salgstal. Her kan Sweetdeal hjælpe dig ved at opsætte deals, som kunderne finder attraktive.

Ved eksempelvis sæsonbetonede ydelser og services kan du med stor fordel køre en kampagne, du med stor sandsynlighed ved opleve som en succes for forretningen. Især hvis alternativet er få bookinger, overbemanding og lignende.

Det er selvfølgelig under forudsætningen af, at din ydelse, service eller menu er rigtig god deal til en pris vores 500.000 aktive medlemmer ikke kan modstå.m


Kontakt os:

Ønsker du at blive partner og høre mere om de forskellige markedsføringspakker, Sweetdeal kan tilbyde? Send os en indledende email med din info på din virksomhed, produkt/service ydelse, beliggenhed samt kontaktinformationer direkte til vores salgsteam på: salg@sweetdeal.dk.
 
 
Er du nuværende partner, anbefaler vi, at du skriver til partnersupport@sweetdeal.dk. Vi kan også fanges telefonisk på tlf nr. 82 82 00 04 fra tirsdag-torsdag mellem kl.10.00-12.00 (tryk 3 for partner support).

 


Den langsigtede succes er op til dig.

Kunderne kommer oftest igen eller anbefaler dig til andre, hvis kvaliteten og servicen er i top. Det ved vi, fordi vi ser det blandt vores >4500 anmeldelser på Trustpilot, der tager sit afsæt i kundens oplevelse hos vores partner. Som regel fremhæver kunderne udbyderen af den deal, de har gjort brug af. Du kan derfor med fordel også opfordrer kunder fra Sweetdeal til at anmelde dig direkte på trustpilot. Således skabes der gode associationer med begge parter. 

Hos Sweetdeal kan vi klare meget, men vi kan ikke levere selve ydelsen, hvilket er årsagen til, at vi kalder dig en partner. Der kan gøres rigtig meget for at sikre, at kunden kommer igen. Det kan både være en mindre rabat ved næste køb, ny tid med det samme eller noget helt tredje. Vi oplever dog også, at vores medlemmer glædeligt kommer igen med eller uden rabat, såfremt oplevelsen hos dig har været god i første omgang.

Selvom du måske bliver positivt overvældet af det antal kunder, der besøger dig som resultat af en vellykket kampagne, anbefaler vi ikke, at du kører den samme deal kontinuerligt. Hvis den samme deal kører for ofte, er der chance for, at kunderne venter på en ny deal. Vi anbefaler derfor, at der nogle gange holdes pause eller variere de tilbud, der køres kampagne på. Som vores partner er det selvfølgelig ikke en beslutning, du skal træffe alene. Din tilknyttede salgskonsulent er klar til at guide og vejlede dig i forhold til sammensætningen af din deal, så du får det største udbytte af din kampagne hos Sweetdeal.

De 3 bedste råd til vores partnere

  1. Skab et godt tilbud som vores brugere ikke kan modstå. Brug nu dit ene skud (kampagne på 2 uger) til at gøre det rigtig godt.
  2. Lav et helt reelt tilbud som vores kunder ikke kan google sig til eller finde bedre andre steder.
  3. Gør dit alle bedste med de nye kunder vi sender i din retning og hav en plan klar for hvordan du trækker dem tilbage igen.

Hvad Sweetdeal gør for virksomheder

Vi er en stor marketingmaskine, der i løbet af 2 uger eksponerer dit gode tilbud, kampagne eller eksklusive pris ud til vores modtagere af nyhedsbrevene (>800.000 i hele Danmark), vores følgere på Facebook og Instagram (samlet over 150.000 følgere) samt de besøgende på sitet, der kigger forbi direkte eller via Google (ca. 10.000 daglige besøg).

Vi tager os af markedsføringen, opsætning og så vidt muligt kundeservice. Vi har fotografer, grafikere, tekstforfattere og et kundeservice team, der bidrager til at sikre en god oplevelse over for vores partnere og ikke mindst de kunder, vi sender i din retning.

 

Ny virksomhed hos Sweetdeal

Hvad vi tager for det?

Vores andel af omsætning varierer. Det afhænger af den forventede volumen, succes og hvor meget materiale, du selv har til kampagnen.

For opsætning og kundeservice tager vi et gebyr.

En tilpasset løsning

Sweetdeal er en del af Sweet Media Group. Her finder du også andre medier og kanaler som måske passer bedre til din specifikke forretning.

Har du en særlig ydelse der adskiller sig fra normen (f.eks. billetsalg, høj volumen, geografiske begrænsninger o.s.v.), tager vi en individuel dialog med dig om den bedste ordning, som giver bedst mening for dig/ dit produkt og for os.

  • Læs mere om Lively. Vores kultur- og underholdningsunivers der tilbyder billetter til udvalgte oplevelser.

  • Læs mere om D'luxe. Passer til brands og varemærker som kun vil eksponeres i en mere snæver og eksklusiv kontekst.   

  • Besøg Urban Guide. Vores City Guide, hvor vi formidler din gode historie via artikler og kampagner