Grupperejser

 

 

Grupperejser

Rejs alle med alle dem du holder af

 

Drømmer du om at invitere hele familien til sydens sol og fejre din runde fødselsdag, familiefesten eller en helt tredje anledning?

Ved min. 6 personer står Sweetdeal klar til at skræddersy jeres næste rejse.

Det kan være en uoverskuelig opgave at arrangere ferie for en større gruppe mennesker. Der skal koordineres fly, hotel og gerne til så billig en pris som muligt. Som noget helt nyt på Sweetdeal, skræddersyer vi nu grupperejser til vores kunder, så du ikke skal tænke på andet end at pakke kufferten og nyde ferien. Uanset om det er en deal, der ligger på sitet eller ej, finder vi rejsen, der passer til jeres behov. - Og selvfølgelig til dealpris!

Vi skal blot vide hvor mange i er, hvor i gerne vil rejse hen og om det er i sommerferien, efterårsferien eller uden for højsæsonerne. Derefter finder vores team en rejse, der matcher jeres behov. Så få booket familieferien, en festlig ferie med vennerne, solferien eller storbyferien.Cypern, Mallorca og Malta er blot et udpluk af vores mange populære solferier. Giv os et kald og fortæl os om dine rejsedrømme. Vi vender tilbage med et helt uforpligtende tilbud på fly, hotel med eller uden all-inclusive inden for ganske få hverdage. 

Så nemt er det:
1. Send en mail på: kundeservice@sweetdeal.dk 
2. Fortæl dine ønsker og behov 
3. Modtag et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre fra dig
Sweetdeal – din rejsekammerat!