hero_image
Forårs-nyhed for 2

Pil-selv rejer og rosé for 2 personer på Spisebar Knøw

Kun

345,-

Kun

345,-
Tilbage

Pil-selv rejer og rosé for 2 personer på Spisebar Knøw

Grouped product items
Produkt Navn Price
Pil-selv rejer og rosé for 2 personer på Spisebar Knøw
Special Price 345,-
Værdi 540,-

Forårsbasker med det hele

Foråret er endelig kommet. Vi er (næsten) helt sikre på, at maj byder på både sol og tocifrede plusgrader. Mon så ikke også, at menuen kunne stå på lækre pil-selv rejer og saftig rosé?

Skal du have en rigtig god pris på begge dele, får du muligheden hér – for i samarbejde med Spisebar Knøw, der holder til på smukke Hotel Alexandra lige ved Rådhuspladsen, har vi sammensat følgende lækkerbisken af et forårstilbud:

Lækre pil-selv rejer med safranaioli, sprød salat og friskbagt kærnemælksbrød og Spisebarens super dejlige franske rosévin – for 2 personer til 345 kr. - Spar 195 kr. 

Knøw betyder ”klog” på nordjysk, og klogt vil det også være at slå til og købe dette attraktive tilbud! I hvert fald hvis du er til en forårsbasker af de helt store. Bliver det så egentlig meget bedre?

De grønlandske rejer er blandt de mest delikater rejer i verden og har masser af smag og en lækker sprød konsistens, som du allerede nu kan se frem til.

Roséen kommer fra Languedoc-Roussillon i Frankrig. Vinen Pretty Gorgeous fra vinhuset Vin de Pays d'Hérault er en herlig typisk sydfransk rosévin fremstillet udelukkende på Cinsault-druer. Farven er lyserød, nærmest ferskenagtig. Smagen er halvtør, frisk og med en behagelig smag af røde bær som ribs, jordbær og hindbær. Lyder det ikke som en helt perfekt aften? 

Det bedste fra Jylland til København

Spisebar Knøw åbnede i november sidste år med målet om at give københavnerne en lille bid af det bedste fra Jylland. Mission var dog ikke at bringe mere mormor-mad ind i byen, men bare nogle lækre, uformelle bistroretter – og så til jyske priser.

Med Knøw skulle de bedste råvarer fra Jylland tage turen over Storebælt, men det skulle priserne altså også.

Byens nye jyske spisebar nåede dog ikke at have længe åbent, før der blev lukket for landets restauranter, men nu kommer de stærkt igen.

Spisebar Knøw holder til på det anerkendte og prisvindende designhotel, Alexandra, lige ved Rådhuspladsen.

Trods de mange, flotte priser, så er stemningen på Knøw afslappet og uformel, og om sommeren kan du nyde de gode sager i deres smukke gårdhave, der trods den meget centrale lokation er et stille og helt unikt åndehul midt i byen.

Du får:

Pil-selv rejer og rosé for 2 personer på Spisebar Knøw
Normalpris: 540 kr. // D'luxepris: 345 kr. - Spar 195 kr.

Her er hvad gæsterne siger om Spisebar Knøw:

"5 stjerner, nej 6 stjerner. Vi glæder os til at se jer igen snart!"

"Kæmpe fan! god mad og lækker vin til ingen penge!"

"Kan varmt anbefale Spisebar Knøw! God betjening, yderst fornuftige priser og hyggelige omgivelser - man føler sig virkelig hjemme" 

Af Ella, Simon og Tilde - Kilde: Google.

Det skal du huske: 

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 06. maj 2021 til og med den 06. august 2021 - dog med forbehold for enhver tid gældende Corona-restriktioner med risiko for tvungen nedlukning. 
  • Værdibeviset gælder til pil-selv rejer og rosé for 2 personer.
  • Brug tilbuddet tirsdag til søndag både frokost og aften fra kl. 13-21.30.

Generel info: 

  • Værdibeviset fremsendes umiddelbart efter dit køb. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
  • Samarbejdspartneren er Spisebar Knøw. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. 
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. D'luxe by Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb. 
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
  • D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående: 

Aftalepart: 
Spisebar Knøw
H. C. Andersens Blvd. 8
1553 København K
Tlf.: 54 33 01 32
E-mail: info@restaurantknow.dk
Website: https://restaurantknow.dk/
CVR: 41603224

Deal ID: 180098