hero_image
Byens Bedste Vinder

Sommertilbud: Skaldyr og kølig hvidvin hos Mefisto i Aarhus' Latinerkvarter

Kun

995,-

Kun

995,-
Tilbage

Sommertilbud: Skaldyr og kølig hvidvin hos Mefisto i Aarhus' Latinerkvarter

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Når du ikke kan rejse til Paris, så tag i Latinkvarteret i Aarhus og spis

Velkommen til Mefisto Restaurant og Gårdhave, der siden 1995 har ligget i et af de smukke gamle huse i det idylliske Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. Hele året byder restauranten hjertelig velkommen til deres mange gæster fra Aarhus, forretningsfolk og turister fra hele verden, der alle kommer for at opleve den specielle stemning hos Mefisto, hvor "Enkelt, ukompliceret og hyggeligt" er kendetegnet. 

I 2016 vandt Mefisto titlen som Årets Danske Fiske- og Skaldyrsrestaurant og gik all in på fisk. Og det må siges at være blevet en succes. Så sent som i 2019 blev stedet kåret som Byens Bedste Spisested af de mange fans. 

Vi vil så gerne, at I lærer Aarhus og Mefistos nye fortovsrestaurant at kende, og derfor får du som københavner en helt særlig mulighed frem til 23. august 2020.

I kan nu få Mefistos Plateau de fruits de Mer, som består af østers naturel, halv hummer, rosé rejer og dampede muslinger ledsaget af to kolde saucer, citron og toast melba, til en favorabel pris!

Hertil får I også en flaske iskold Macon-Villages Uchizy, Chardonnay Bourgogne.

Denne sjældne mulighed gælder kun i sommeren 2020 og kun på deres siddepladser på fortovet i Volden. Så kom forbi Mefisto, og det næste ledige bord er jeres.

I får:

Plateau de fruits de Mer til 2 gæster, version: Petit inkl. 1 flaske hvidvin

Normalpris for 2 gæster: 1.171 kr. // 'Særlig sommer i Aarhus'-pris: 995 kr.

Det skal du huske:

  • Kampagnen er gyldig frem til den 23. august 2020.
  • Værdibeviset gælder til Plateau de fruits de Mer til 2 gæster, version: Petit inkl. 1 flaske hvidvin.
  • Obs! Det er ikke muligt at bestille bord, men I må meget gerne skrive til info@mefisto.dk og fortælle hvilken dato, I planlægger besøget. 

Generel info:

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
  • Samarbejdspartneren er Mefisto. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Mefisto

Volden 28
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 13 18 13
Website: www.mefisto.dk
CVR: 30591992
Deal ID: 170644

Åbningstider:
Mandag-fredag: 11.30-22.00 (køkken)
Lørdag-søndag: 10.00-22.00 (køkken)