hero_image
Spar 50%

Halv pris på det suveræne menukort hos Barril Pasta & Wine Bar

Kun

99,-

Kun

99,-
Tilbage

Halv pris på det suveræne menukort hos Barril Pasta & Wine Bar

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Velkommen til en oase af god italiensk mad og vin på Vesterbro

For 2 år siden var vi så heldige, at der åbnede et lille stykke af Italien på det pulserende Vesterbro. Barril Pasta & Wine Bar slog dørene op til deres hyggelige restaurant og vinbar, hvor mad, vin og fantastisk stemning går op i en højere enhed.

Vi er virkelig glade for at kunne fortælle dig, at du med denne D'luxe by Sweetdeal kan vælge de retter, du allerbedste kan lide fra deres suveræne menukort - og så endda til halv pris. Faktisk har Barril Pasta & Wine Bar udvalgt nogle af deres favorit vine, som du også kan vælge med dit gavekort. Og vidste du, at deres vine håndplukkes hos små vingårde? Det sikrer dig en unik vinoplevelse. 

Med stor respekt og kærlighed til det italienske køkken tilbereder de dygtige kokke klassiske italienske retter ud fra sæsonens udbud af gode råvarer. Menukortet spænder bredt lige fra skønne antipasti, delikate pastaretter og lækre desserter. 

Du kan f.eks. starte med en carpaccio med worcester sauce og parmesan efterfulgt af en udsøgt carbonara med pancetta, persille og parmesan og slutte herlighederne af med en klassisk tiramisu.

Vi har selv været så heldige at smage deres fantastiske mad og vin og både fra os og kunderne, bliver de rost til skyerne. De scorer hele 4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor

I de imponerende lokaler med italiensk marmor og levende lys på de smukke træborde er rammerne sat for en aften i særklasse. 

Du får:

Gavekort på 200 kr. 
Normalpris: 200 kr. // D'luxepris: 99 kr. 

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 04. marts 2020 til og med den 15. juni 2020 (undtagen den 27. marts, 24. april og 29. maj).
 • Værdibeviset gælder til et gavekort på 200 kr. til Barril Pasta & Wine Bar.
 • Værdibeviset gælder på alt mad og udvalgte vine. 
 • Du skal booke bord dagen før på tlf.: 22 51 50 33 eller på mail kontakt@barril.dk. Booker du på mail, får du også en bekræftelse over mail. Husk af oplyse, at der er tale om en D'luxe.
 • Telefonerne åbner kl. 16.00.
 • OBS: Grundet COVID-19 holder restauranten lukket frem til den 13. april 2020.
 • OBS: Du må maks. købe 2 værdibeviser pr. person og der må maks. bruges 5 værdibeviser pr. bord. 
 • Bemærk, at der er et begrænset antal til salg. 

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Barril Pasta & Wine Bar. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. D'luxe by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. D'luxe by Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. D'luxe by Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • D'luxe by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Barril Pasta & Wine Bar
Helgolandsgade 2
1653 København V
Tlf.: 22 51 50 33
Website: www.barril.dk
CVR: 38537555
Deal ID: 166343