Fitness World x Sweetdeal: Træn mere - Betal mindre

Hos Sweetdeal er vi enormt glade for det helt nye samarbejde mellem Fitness World og Sweetdeal. Samarbejdet betyder nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder en vanvittig god pris på at træne og holde sig sunde. Med Sweetdeal får du alle fordelene ved at træne hos Fitness World til halv pris i hele 3 måneder. Du får også 60% rabat på oprettelsen. Træn mere - betal mindre.

Når du køber træningstilbuddet hos Sweetdeal får du på mail tilsendt en rabatkode til Fitness World, som du indløser online, når du opretter dit medlemskab. Rabatkoden til Fitness World fås kun her hos Sweetdeal og i en begrænset periode, så du skal slå til nu, for at få billig træning. Se dealen her. Rabatkoden gælder på alle typer medlemskaber for nye kunder. 

Træn trygt i Fitness World

Fitness World har i alt 168 træningscentre i Danmark, så du finder nemt et træningscenter i nærheden af dig, uanset om du bor i Aalborg, Odense, Næstved eller Frederiksberg. Derudover tilbyder Fitness World flere end 500 træningshold om dagen, som du kan tilmelde dig. Uanset om du er til styrketræning, konditionstræning eller dans, så finder du et hold, der passer til dine træningsmål og kalender. Sving f.eks. hofterne til Zumba, forbrænd kalorier på motionscyklen til Bike Power eller træn musklerne til Stram Op eller Body Fit. 

Hos Fitness World kan alle træne trygt. Uanset om du er begynder, øvet eller muskelbund er du omgivet af kompetent personale, der med glæde giver et tip med på vejen og som hjælper dig godt i gang med træningen. Ønsker du at få lagt et personligt træningsprogram, kan du tilkøbe et forløb med personlig træner. 

Et personligt fitness program for begyndere er typisk givet rigtig godt ud, da du vil føle dig tryg ved at lave øvelserne og at begå dig centret på egen hånd efter endt forløb. Er vægttab målet for din træning kan det også være en rigtig god ide med et personligt træningsprogram, så du fra start kender de bedste værktøjer og kan se hurtige resultater. Dét er noget, der holder motivationen ved lige.

I Fitness Worlds centre finder du desuden et stort udvalg af træningsudstyr til en effektiv styrketræning og konditionstræning. Det er bare at udvælge de øvelser, der passer dig og dine fokusområder i træningen.

Træning skal ikke være en sur pligt, og med dette træningstilbud fra Sweetdeal og Fitness World slipper du for den sure udgift til et dyrt træningsabonnement. Køb billig træning i Fitness World her.