Rejser til disneyland paris

Rejser til Disneyland Paris

Der findes mange forskellige hoteller i og omkring Disneyland Paris, så du kan få vidt forskellige rejser og oplevelser alt efter, hvilket hotel du ender med at vælge. Mange af hotellerne rundt om selve parken befinder sig inden for 20 minutters gang til selve parken. Der køre også busser, så du ikke behøver at gå, hvis du hellere er fri for denne del. Den lille gåtur er selvfølgelig også en mulighed for lige at få gang i systemet inden man har travlt resten af dagen med forlystelser og shows rundt i parken.

Fordel på de 30.000 kvadratmeter finder du blandt andet 59 forlystelser, 54 butikker, 68 restauranter og en biograf med 15 sale. Der er altså lagt i kakkelovnen til, at du sagtens kan finde noget at lave over flere dage. Dette er også årsagen til, at der anbefales flere dage til at opleve det hele, når din rejse går til Disneyland Paris. Samtidig skal du også overveje, hvilket hotel der bedst passer dine ønsker. Hvert hotel har specifikke historier til sig og er knyttet en af de mange Disneyfilm. Hvis du selv kører eller lejer en bil dernede, så har du gratis parkering ved hotellerne og parkerne, så længe du også bor på et af de 7 hoteller.

Udover blot mange muligheder ved din næste rejse til Disneyland Paris i forhold til hotel, transport og tilbud i parken, så spiller prisen også en rolle. Der kan være stor forskel afhængigt af pakken, du ønsker. Det er derfor værd at være opmærksom på, om der er nogle gode tilbud rundt omkring, som gør, at din pris bliver lidt lavere. How Sweetdeal forsøger vi altid at indhente og lave tilbud til dig, hvor prisen kan bankes så langt ned som muligt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du bliver en af de første der ser, hvis vi tilbyder deals med rabat på en rejse til Disneyland Paris.