Billig rejse til Mallorca

Billig rejse til Mallorca

Den billige rejse til Mallorca giver dig mere eller mindre alt det, som du kan have brug for med et afbræk fra hverdagen. Ferieøen med næsten alle tilbud byder på både fantastiske strande, fantastisk afslapning, fremragende muligheder for shopping og et natteliv fyldt med energi. Derudover er der også et væld af hoteller, så du kan finde det helt rette fit, uanset hvordan du tager af sted. Der findes hoteller til familierne, børnefri, til de unge, luksuriøst og alt derimellem. Endnu en af de gode ting ved Mallorca er, at du altid kan finde noget godt at bruge tiden på. Ligegyldigt hvilken årstid du rejser på, så er der forskellige tilbud på ferieøen, så du ikke kommer til at kede dig. Dette indebærer blandt andet golfbaner, udflugter, forlystelser og de lækre middelhavsbølger.

En af de ting vi ønsker at fremhæve, som måske viser en anden side af Mallorca, end der fremhæves i diverse andre rejseguides, er den smukke natur, som øen har at byde på. Dette tæller blandt andet mindre byer, klippeklædte kyster med mindre uberørte bugte, Muligvis noget af det, der ikke normalvis forbindes med en billig rejse til Mallorca. Her tilbydes i stedet ofte de gode badeferier, hvor du primært opholder dig ved hotellets pool og nærliggende strand.

Er det netop strandene, du er rejst til Mallorca for, så har du de lange kystlinjer til rådighed, så du kan finde det bedste sted at bade for dig. Her finder du kilometerlange strande fra nord til syd. Dog lige med en undtagelse af, når sandstranden bliver til klippefyldte badebugter. Dette kan dog også klart anbefales, da vandet i disse bugter er noget af det klareste, du kan finde. Har du lejet en bil kan du også frit vælge, hvor du har lyst til at bade, da der ikke er mere end en times tid fra øst til vest. Dog kan nord til syd tage lidt længere, men intet er umuligt.